+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (1557 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolpoorten-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 156 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 1557 beoordelingen)
19-07-2018
T van Randwijk (Schoonhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Screen uitgezocht op de website en daarna besloten om de showroom in Ravenstein te bezoeken en daar kregen we een zeer goede uitleg over de mogelijkheden en konden de verschillende kleurdoeken vergelijken.
Daar hebben we de Screen gelijk besteld .
de levertijd was zeer vlot ondanks dat het tegen de vakantie was.

ik heb de screen zelf gemonteerd was wel even kijken maar hij hangt en werk goed is met motor en schakelaar.

ik beveel dit product en deze zaak aan .
afz Theo

en wij gaan in de loop van de tijd nog meer screen bestellen

19-07-2018
Joey Van der Lee (Veghel)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering Malubi geplaatst
Zeer vriendelijk en vakkundig gedaan.
Hij hangt er nu heel netjes bij, zeer tevreden.

19-07-2018
Luc Schmitz (Linne)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed geholpen
Goede rolluiken voor een eerlijke prijs. Kom hier graag weer.

19-07-2018
Luc Schmitz (Linne)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed geholpen
Goede rolluiken voor een eerlijke prijs. Kom hier graag weer.

19-07-2018
De Kok (Pijnacker)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Snelle levering. Montage op zich goed. Enige minpuntje dat ze niet alle verpakkingsmaterialen netjes opruimden.

19-07-2018
Jan van Lieshout (Uden)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte prijs kwaliteit verhouding
Zoals in de titel het is een mooi scherm voor die prijs.
Het scherm hangt bij mijn vakantiehuisje aan het water.
Het waait daar regelmatig behoorlijk stevig, maar nog geen enkel probleem gehad.
Alleen een beetje spijt dat ik geen elektrische bediening heb genomen

18-07-2018
Auke Riemsma (Bedum)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens voor veranda
Geweldig geholpen met de keuze welke optie het beste was. Na offerte laten ze je vrij om te kiezen ze jagen je niet op. Heb zelf alles ingemeten en geplaatst paste allemaal zoals door gegeven echt top. Een aanrader.

17-07-2018
Hasselman (Ottersum)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon top!
Komen 100% de afspraken na en kwaliteit is hartstikke goed. Kortom een echte aanrader. Ik heb hier rolluiken aangeschaft.

17-07-2018
Heemskerk, H.M. (Meppel)
Prijs:
Kwaliteit:

Uit de zon op het terras
Heerlijk buiten zonder hitte

17-07-2018
Vervoort (Valkenswaard)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Ze hebben goed en vakkundig gewerkt en alles volgens afspraak

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 156 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 1557 beoordelingen)
Op zoek naar rolpoorten, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolpoorten-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2018 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden