Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolpoorten-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

02-06-2015
Roelof Yntema (Joure 25-05-05)
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Boven verwachting hebben we de afhandeling van onze bestelling ervaren. Verrast door de prijs van het ritz screen, heb ik ook onze plaatse-lijke leverancier zijn prijs laten geven. Een verschil van +/-300 euro was een te groot verschil. Bestelling via de eenvoudige zeer complete site geplaatst. Betaling bij aflevering geeft vertrouwen. Na 2 weken werd het scherm keurig afgeleverd. Montage handleidingen duidelijk via de site uit te printen. Zeer eenvoudige montage Een TOP scherm.

31-05-2015
Wolsink Hengelo
Prijs:
Kwaliteit:

Whow,
Super mooie rolluiken, vriendelijk en deskundig advies. zeer tevreden!

31-05-2015
JA de heer. St- philipsland
Prijs:
Kwaliteit:

Scherpe prijs en goede afhandeling
Makkelijk samen te stellen goede levering en op de afgesproken tijd

31-05-2015
Ar (Zoetermeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel tevreden
Uitvalscherm besteld. Op de website is het lastig om een goede foto te zien, maar achteraf erg tevreden. Mijn vragen zijn goed beantwoord en afspraken goed verlopen en de zonwering ziet er mooi uit.
Al met al erg tevreden!!

30-05-2015
H.P. van den Heuvel
Prijs:
Kwaliteit:

Uitmuntend
Als oud zonweringsmonteur verbaasde ik me over de uitstekende afwerking van het screendoek en het garnituur. Zonder meer een 10

28-05-2015
R Boon Lunteren
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden en snelle levering
2 weken terug een rolluik besteld en nu al binnen. zeer snel en netjes bezorgd. groot voordeel is dat ze niet duur zijn. zeer klant vriendelijk. Wil volgend jaar nog meer rolluiken plaatsen en ga zeer zeker terug komen. nogmaals bedankt!

24-05-2015
Nijeveen
Prijs:
Kwaliteit:

Scherpe prijs, duidelijk en goede service
Online rolluik kopen was nog nooit zo eenvoudig. Site is goed ingericht. De bestelpagina is eenvoudig en zeer efficiŽnt opgesteld met tekeningen/plaatjes van de verschillende optie. Afmetingen invoeren, kleur en uitvoering kiezen.... Na Circa 3 weken krijg je je rolluik door een vriendelijke behulpzame bezorger geleverd. We hebben het rolluik zelf opgehangen en geÔnstalleerd. Door de goede beschrijvingen en handelingen, te vinden op de site, werd dit een koud kunstje!!!
JVS, bedankt!

24-05-2015
Nijeveen
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer scherp geprijsd en goede service
Met lichte aarzeling een rolluik besteld, maar absoluut geen spijt. Bestel site goed gebouwd! Na ingeven van de maten via een heel goed en duidelijk werkend menu de kleur en verschillende opties van het rolluik besteld. Prijs is zeer scherp, service zeer goed en rolluik binnen 3 weken bezorgd door een zeer behulpzame bezorger. Ook zelf installeren was een fluitje van een cent met behulp van de handleiding gedownload van de site. Wij zijn uitermate content met het rolluik. Hartelijk dank JVS!!!

06-05-2015
Dijkstra Joure
Prijs:
Kwaliteit:

Scherpe prijs
Scherpe prijs ,goed advies, goede kwaliteit en snelle levering.heel tevreden.

05-05-2015
Schellevis (Sommelsdijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Blij met onze screen!!
We hadden op internet gezocht naar een screen, dit was voor ons ook de eerste keer dat we een screen aan gingen schaffen. We kwamen op deze site terecht, en we stonden versteld van het prijsverschil. We hebben onze screen besteld, en die werd twee weken later ongeveer netjes ingepakt afgeleverd. De montage was ook zeer eenvoudig. en hij hangt echt prachtig. We raden JVS echt aan!

Op zoek naar rolpoorten, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolpoorten-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden