Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolpoorten-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

22-04-2022
Schreuders (Tiel)
Prijs:
Kwaliteit:

Glazen schuifwand
Glazen schuifwand laten plaatsen toppie,volgende dag bij het zemen van de ramen 4 stuks beschadigd.
Contact opgenomen met JVS, foto's genomen doorgemaild.
Contact gehad,6 wkn later nieuwe ruiten geplaatst top service.
Goed bedrijf Aanrader

22-04-2022
John (Hoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Idd net als iedereen mooie rolluiken, snelle levering en goed verpakt.

Jammer dat onze LED Lampen slecht samen gaan en knipperen bij het omhoog en omlaag doen van het rolluik, houdt hier dus rekening mee.

21-04-2022
Gied (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Rolluik van 10 m2 precies op maat geleverd zonder beschadigingen en goed verpakt. De montage was goed zelf te doen. Levertijd en bezorging prima.

21-04-2022
Nagels (Kronenberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Opbouwdozen Somfy schakelaars
Ik had elders somfy inbouw schakelaars gekocht maar omdat de situatie gewijzigd was had ik enkele opbouw dozen nodig. Ik heb de opbouwdozen van de somfy Smoove besteld via de JVS website, na enkele dagen waren ze al binnen. En dat tegen bijna de helft van de prijs elders! Goede service en duidelijk geholpen via de chat.

21-04-2022
Wim Schaars (Didam)
Prijs:
Kwaliteit:

Eigenaar
Snelle levering, goed verpakt en precies op maat

20-04-2022
Ceriel (Bolwerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Prima levering en zeer goede kwaliteit. Prijs ook dikke prima

20-04-2022
W.steenkamp (Loil / Didam)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
De afspraken komen jullie goed na.
En het ziet er allemaal prima uit.

Alles werk na behoren en wat ook erg fijn is dat er een goede uitleg bijgedaan wordt per mail. In begrijpelijke taal.

20-04-2022
Rob (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonneschermdoek
Los zonneschermdoek besteld

20-04-2022
Johan (Geffen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Snelle levering

18-04-2022
Monique van den Broek (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Plissé
Nadat we de kleur hebben bekeken in de showroom (wat via site lastig is) 2 stuks plissé besteld en na 2 weken afgehaald (wonen gelukkig in de buurt) montagehandleiding was even puzzelen maar we zijn er uitgekomen en tevreden met het resulteerde.

Op zoek naar rolpoorten, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolpoorten-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden