Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolpoorten-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

01-11-2023
A kerkhof (Deil)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Alles goed ontvangen vriendelijke bezorger
Product voldoet aan de verwachtingen
Zeer tevreden

31-10-2023
Johan Peters (Huissen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Rolluiken perfecte kwaliteit

30-10-2023
F.Selman (Elst(GLD))
Prijs:
Kwaliteit:

TEVREDEN
Voldoet aan de verwachting

24-10-2023
Nn (Nn)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Vriendelijk personeel. Plaatsing van rolluiken en zonnescherm ging snel.

20-10-2023
Rinus (Uden)
Prijs:
Kwaliteit:

Hr
Zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde rolluiken. Exact geleverd in de door mij opgegeven maat, het geheel paste in de beschikbare ruimte tussen goot en buitenmuur.

19-10-2023
Hensen (Erp)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken, horren en jaloezieën
Onlangs rolluiken gekocht voor onze nieuwbouwwoning, goed geholpen in de showroom waarna duidelijke offerte toegestuurd gekregen. Vervolgens snelle levering rolluiken. Zelf plaatsen ging goed en rolluiken lopen zeer soepel.
Vanuit goede ervaring ook horren en jaloezieën bij JVS besteld, informatievoorziening en levering ook weer goed verlopen. Kortom, zeer tevreden.

19-10-2023
Hodzelmans (Melick)
Prijs:
Kwaliteit:

Eigenaar
N.v.t

18-10-2023
André (Geldermalsen)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg blij met onze rolluiken
Een aantal jaar terug een rolluik gekocht en dit is zo goed bevallen dat we dit jaar 2 extra rolluiken gekocht en zelf geplaatst hebben.
We zijn net als de vorige x ter plaatse geweest bij JVS.
En we zijn weer fijn geholpen en ook tijdens het mail contact fijn en efficiënt geholpen.

Een aanrader wat mij betreft, net de laatste 3 rolluiken besteld en dan hebben we het huis lekker beschermd tegen de €️

18-10-2023
Baris (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
👍👍👍👍

16-10-2023
Rien Jongenelen (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken voor redelijke prijs.
Dus voor een mooie prijs prachtige rolluiken

Op zoek naar rolpoorten, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolpoorten-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden