+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3644 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolpoorten-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 ... 365 - Volgende
(beoordeling 71 t/m 80 van 3644 beoordelingen)
06-07-2020
Tonny Sesink (Heesch)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik wij hebben een ralkleur besteld 9010 maar toen wij de rolluik

06-07-2020
Tonny Sesink (Heesch)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik wij hebben een ralkleur besteld 9010 maar toen wij de rolluik plaatsten bleek de kleur toch iets afwijkend te zijn

06-07-2020
Arie van den berg (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm en rolluik
Zonnescherm was goed verpakt /alles zat erbij/werkt perfect
rolluik idem dito

05-07-2020
Huub peeters (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Zeer goed. Screen

05-07-2020
Hilko (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Top service!!
Binnen de aangegeven termijn geleverd. Rolluik hangt en werkt perfect

05-07-2020
Joke Kooman (Renesse)
Prijs:
Kwaliteit:

Markies
Voor de 2e keer een markies geleverd met een tussenpose van 3 jaar, nog de zelfde prijs/kwaliteit verhouding als toen. Zeer tevreden, snelle levering

05-07-2020
D.Coopmeiners (Tolbert)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Wij zijn zeer tevreden over de levering

05-07-2020
Frans (Biest-Houtakker)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Het screen is redelijk makkelijk te plaatsen. Ziet er netjes uit en voldoet goed.

05-07-2020
Almir (Deurne)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel goed !
Alles verliep vlot en zoals beloofd.
Ik ben tevreden zowel met de kwaliteit alsook met de prijs en zowel met het product als ook met het bedrijf.
MINPUNT: leveringskosten zijn wel vrij groot en pakken toch een groot hapje van het budget. Vooral als je kleinere bestellingen plaatst

05-07-2020
JL Dammers (Neede)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi!
Snelle levering. Netjes gefabriceerd en geleverd

Vorige - 1 ... 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 ... 365 - Volgende
(beoordeling 71 t/m 80 van 3644 beoordelingen)
Op zoek naar rolpoorten, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolpoorten-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden