Home > Veel gestelde vragen > Bediening > Kan ik meerdere rolpoorten tegelijkertijd bedienen met één bedieningsknop? Het gaat dan om een wandgeschakelde rolpoort.

Veel gestelde vragen

Bediening

Kan ik meerdere rolpoorten tegelijkertijd bedienen met één bedieningsknop? Het gaat dan om een wandgeschakelde rolpoort.

Het is niet mogelijk om meerdere rolpoorten op één schakelaar te plaatsen zonder een relaiskast. Het gevolg zal zijn dat één van de twee rolpoorten defect raakt doormiddel van piekspanning. Dankzij het gebruik van een relaiskast is het wel mogelijk om meerdere rolpoorten op één  schakelaar aan te sluiten. U dient dan alle rolpoorten te bedraden naar de relaiskast om vervolgens de relaisekast te verbinden aan de schakelaar. Bij een afstand bedienbare rolpoort is het wel mogelijk om meerdere rolpoorten op één afstandsbediening te plaatsen.

Alle veel gestelde vragen

Was dit het antwoord waar u naar op zoek was?

Indien dit niet het antwoord is op uw vraag, kunt u het ons ook online stellen. Door het formulier hieronder in te vullen kunt u uw vraag aan ons kenbaar maken.

Uw naam
Uw e-mail
Uw vraag
 
Verzenden
Op zoek naar rolpoorten, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolpoorten-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden