Home > Verano Rolpoorten

Verano Rolpoorten

"Your comfort is our concern" is de slogan van Verano.

Wat is Verano?

Verano is opgericht in 1990 in Best en is zeer snel uitgegroeit tot een begrip in zonweringsland. Wat Verano uniek maakt is het complete aanbod zoals buitenzonwering, binnenzonwering, rolluiken, garagedeuren en een zeer compleet pakket buitenleven.

Bij Verano staat het comfort centraal. Met kwalitatief hoogwaardige zonweringsproducten staat comfort in uw huis en tuin centraal.

Wat is nu meer genieten dan onder een schaduwrijk terrasoverkapping. Maar ook de veiligheid en privacy die gecreëerd wordt door een rolluik of garagedeur.

Ofwel zoals de slogan van Verano zegt: Met Verano beleeft u comfort zo optimaal mogelijk.

Dat Verano bij de top van de zonwering behoort heeft het bedrijf wel bewezen! In 2011 én 2012 is Verano verkozen tot Beste Projectleverancier in de zonweringbranche.

Verano maakt maatwerk producten wat afgestemd is op uw wensen en situatie. Bovendien optimaliseert Verano zijn producten continu waarin innovatie een essentiële rol speelt.

Bij Verano weet u ook dat voldoet aan de laatste normen maar dat niet alleen Verano is op het gebied van zonwering ook altijd een trendsetter./

Verano staat bekend om zijn snelle levertijden. De zonweringproducten van Verano worden in modern ingerichte productiehallen in Nederland en België gemaakt. Het hoofdkantoor bevindt zich in Best (Noord- Brabant).

Er werken bij Verano in Best alleen al 115 medewerkers en is daarmee ook de grootste productie locatie.

Verano probeert met hun producten ook bij te dragen aan een duurzaam milieu. In de zomer houden de rolluiken warmte en licht tegen zodat uw huis lekker koel blijft. Dit kan volgens TNO een energie reductie van 29% betekenen. In de winter kunnen zonweringen zoals rolluiken en screens isolerend werken en hierdoor verlaagt u de stookkosten.

Waar staat Verano voor en wat zien ze als missie.

Visie

Verano doet zijn best om de meest klantgerichte zonweringsleverancier te zijn op het gebied van: Buitenleven, rolluiken, garagedeuren, binnen- en buitenzonwering. Dit hebben ze gesteld als ambitie.

Waar Verano in geloofd

 • Continuïteit voor bedrijf
 • Een merk uitbouwen dat doet wat ze beloven.
 • Het optimaal benutten van grondstoffen.
 • Een vitale en duurzame productie keten.

De kernwaarde van Verano

 • Wij luisteren naar de klanten
 • Klanttevredenheid, streven naar perfectie en hoge kwaliteit.
 • Duidelijke eerlijke communicatie.
 • Flexibel, betrokkenheid, inclusion en samenwerking

Doelstelling van Verano

De doelstellingen van Verano liggen op ontwerp, ontwikkeling, productie, verkoop en leveren van rolluiken, buitenlevenproducten, garagedeuren en binnen- buitenzonwering.

Onze producten die:

 • Comfort in en rond u pand verbeteren
 • Bedienings comfort
 • Energie besparend.
 • Geproduceerd worden van hoogwaardige componenten.
Op zoek naar rolpoorten, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolpoorten-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden